~~Nine-O Club~~

For Who's Born On 1990
 
::Homepage::::Homepage::  HomeHome  Gallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
Guest
Guest



PostSubject: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 09, 2008 8:57 pm

kgsi2 ar ngan kt org ni...
pe korg nk wat bla da start smbg blajar blik...

klu korg nk kta STUDY...
sume gak nk wat mcm 2...
so, lain dri e2..
if ada ar....

afro
Back to top Go down
yukie7
Uploader
Uploader


Number of posts : 334
Age : 26
Location : puncak alam
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 09, 2008 9:22 pm

nak bli laptop sendirik!!!!
huwahahaha!!!
aduss...tp xde duit lew...

ho3...kalu aku...
aku nak kumpul duit..
nak bli laptop la.....
hu3...

Very Happy

_________________
Back to top Go down
View user profile http://blueoasisworld.blogspot.com/
Guest
Guest



PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 09, 2008 9:25 pm

woaaahhh.... ko klu ada dpt pnjman 2..
guna ar..
bkn bli bnda xda faedah pun..
utk k'gunaan gak nti..
klu wat assgmnt
Back to top Go down
enginerd_182
Moderator
Moderator


Number of posts : 439
Age : 26
Location : selangor
Age : 18
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 09, 2008 9:36 pm

aah aku po stuju ngan yukie..nak kumpol duit biasiswa pastu nak bli ipod..heehehe..10 thn ag pon lom tentu cukup..besides..aku nak wat perancangan blaja supaye aku excel kat sne nnt..insyaALLAH.aku nk live life to the fullest witouT ignoring the religion..bile da excel lam mnde yg aku blaja aku nk study abroad..n nak blaja bahase lain..
Back to top Go down
View user profile
Emora
Active User
Active User


Number of posts : 309
Age : 26
Location : lumut
Age : 18
Registration date : 2008-03-21

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 09, 2008 9:52 pm

kalo lea nk kumpl duit,pas2 bli laptop.2 jew la msew smbung studi t.hehe.
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/eeraz
imanne
Admin
Admin


Number of posts : 101
Age : 26
Location : Kepong Sentral
Age : 19
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 09, 2008 10:45 pm

bli cpu bru~ core 2 duo+ram 1gb+hdisk 160Gb~

bli printer HP laser 1400~

bli scanner epson~

n yg pting~ carik awek bru~
hahaha~
Back to top Go down
View user profile http://mizukiralab.blogspot.com, http://mizukiralabmalayversion.
yuu_chan
New User
New User


Number of posts : 59
Age : 26
Location : LaBuaN, KL
Age : 17
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 09, 2008 11:24 pm

biler dah smbg study?
aku nak nak make sure aku nye cgpa always 4.0!
so aku blh mnt jpa lg skali...
nak gi uk...
[hish, tgi nye cte2... melangit...]
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 12:54 am

imanne wrote:
bli cpu bru~ core 2 duo+ram 1gb+hdisk 160Gb~




haha..imanne.. aku da de cpu tuh!!!! baek ko up kan lg.. spec tuh pon da x mmpu skrg..


nyway! aku nk de moto sndiri...snang ulang alik umah>>KL - PERAK - KL

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lol!
Back to top Go down
View user profile
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 12:56 am

laptop ngn printer dh ade.. aku nk BELI BUKU UTK STUDY AR!

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 12:58 am

wah! bgusnyer mod nih...(azyana)...

slain tuh???
Back to top Go down
View user profile
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 12:59 am

selain tu, beli PEN UTK MENULIS! wakaka

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
enginerd_182
Moderator
Moderator


Number of posts : 439
Age : 26
Location : selangor
Age : 18
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 1:37 am

waaa.yg tu mmg a kene..name lg student
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 1:49 am

xnk r ckp nk mende2 camtuh....itu basic lar....
laen2???
Back to top Go down
View user profile
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 1:51 am

cari calon suami?? wah3

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
syazzwan
New User
New User


Number of posts : 14
Age : 26
Location : Sibu
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 1:57 am

aku nak berkenalan ngan sume dak sklh2 tu..hahaha
Back to top Go down
View user profile http://www.facebook.com/wan23
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 2:25 am

aku nk telefon rakanku...

aku nk jerit kat die...'weh!aku dh sambung study kat cni weh!!!'

hahah
Back to top Go down
View user profile
imanne
Admin
Admin


Number of posts : 101
Age : 26
Location : Kepong Sentral
Age : 19
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 10:14 am

stereokumonomu wrote:


haha..imanne.. aku da de cpu tuh!!!! baek ko up kan lg.. spec tuh pon da x mmpu skrg..


nyway! aku nk de moto sndiri...snang ulang alik umah>>KL - PERAK - KL

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee lol!

fufufufufu~ ko dh ader??
hahahaha~ nk kena up kn lagi ar nieyh~???
kalo akuk nk up, reger pn kena up ar.. akuk usha ari tuh~
mau rm2000++++ gak ar.. spec pn x hengat~
Back to top Go down
View user profile http://mizukiralab.blogspot.com, http://mizukiralabmalayversion.
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 11:36 am

lol imanne spamin...

aku rase la kan...msti la nk knal2 ngan dak2 kt situ dlu.....
pastu....knal praturan...pastu... da x tau da........ korg smbog lah...
Back to top Go down
View user profile
enginerd_182
Moderator
Moderator


Number of posts : 439
Age : 26
Location : selangor
Age : 18
Registration date : 2008-04-15

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 1:11 pm

pastu knal2 ngn lecturer..kate mau dpt pointer tggi..uhukk..kan??
Back to top Go down
View user profile
yukie7
Uploader
Uploader


Number of posts : 334
Age : 26
Location : puncak alam
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 1:38 pm

citt....amik kesemptn r ni...
huk3...
Razz

_________________
Back to top Go down
View user profile http://blueoasisworld.blogspot.com/
aslam14
Motivated
Motivated


Number of posts : 110
Age : 26
Location : selayang,selangor
Age : 17
Registration date : 2008-05-06

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 4:17 pm

kalo aku....
nk boli evo 9...
bru brgaya..
ahahahah

(cite2 x ingt dunie)
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/aslam_mostwanted
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 9:23 pm

klu aku...
aku nk cari sponsor utk mnampung yuran aku blaja...

yela, org cm aku ni...
dh "byk" kt pasaran, so kne wt yg trbaik rr utk dpt sponsor blaja ni...

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 10, 2008 9:49 pm

oit...jgn r sdey...
hmm... aslam mmg giler.. die bukan nk sambg blaja tuh...saje nk tnjuk kete kt tmpt blaja....
Back to top Go down
View user profile
eD
New User
New User


Number of posts : 37
Age : 26
Location : johor bahru
Age : 18
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sun May 11, 2008 12:34 am

ak x wat pe2 kot...
bls dendam tok spm!!!
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/blizzard
panhouse90
Motivated
Motivated


Number of posts : 143
Age : 26
Location : tronoh
Age : 17
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sun May 11, 2008 2:40 am

mase first time smbng stdy dulu aku nak beli tiket balik rumah je sebab bosan gile blaja (mase 2)
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Today at 8:47 am

Back to top Go down
 
bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Aturan Pengeras Suara Buat Masjid Bakal Disahkan?
» Siksan Buat Bangsa Durhaka
» Mengapa patung dan gambar itu HARAM?
» FATWA MUI: HARAMKAN RAMBUT GIMBAL-ALASANYA???. BAGAIMANA SEBENARNYA HUKUM MEMELIHARA RAMBUT BAGI PRIA???
» Demokrasi Yusuf al-Qardhawi ( buat yg anti demokrasi silahkan jawab )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~~Nine-O Club~~ :: Kedai Kopi :: Sembang-Sembang-
Jump to: