~~Nine-O Club~~

For Who's Born On 1990
 
::Homepage::::Homepage::  HomeHome  Gallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Tue May 13, 2008 1:53 pm

lorh.... x bhagie ke dok situ? mlm2 ley kuar... dga cite dak2 tu siap g snuk mlm2.....


tp aku mmg nk de transport jer kt situ!!! sOO nk blik snang... (n nk kuar jejalan pon snang)
Back to top Go down
View user profile
aslam14
Motivated
Motivated


Number of posts : 110
Age : 26
Location : selayang,selangor
Age : 17
Registration date : 2008-05-06

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Tue May 13, 2008 3:36 pm

bnyak la ko stereo....
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/aslam_mostwanted
panhouse90
Motivated
Motivated


Number of posts : 143
Age : 26
Location : tronoh
Age : 17
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Wed May 14, 2008 7:51 am

kat sini ko x balik terus pon x pe
janji class ade sain hehe
paham2 la
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Wed May 14, 2008 1:51 pm

aku tau tuh... tp certaian kelas ley la wat.... attendance pkai sign jer...mane x nyer...

presentation ttp kene wat..... panhouse, ko mesti slalu fly kelas nih....
Back to top Go down
View user profile
panhouse90
Motivated
Motivated


Number of posts : 143
Age : 26
Location : tronoh
Age : 17
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Wed May 14, 2008 9:53 pm

mane ade presentation klu foundation
jgn heboh2 nanti utp bole detect
hehe
Back to top Go down
View user profile
munirah90
Addicted
Addicted


Number of posts : 209
Age : 26
Location : cheras
Age : 18
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 16, 2008 6:20 pm

aku nk..hurmm..
da lame aku tgk post ni..
pnat gak aku pk..
th la..da xde pape kot yg aku nk..
haha..
aku ok je..

eh jap..
ade2..
hp baru..
tah bile hp lame ni nk rsak aku x tau..
slagi x rsak..ayh aku x mo ks yg baru..
haha =P
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/bongek90
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Fri May 16, 2008 8:23 pm

hp?

membantu ea bile da smbog blaja>?

hahaahha....

nk jugak lah camtuh..... lol!
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 17, 2008 4:01 am

wooaaaahhh....
aku t'fkir la nk bli laptop dlu..
tp t'tba, bla aku wat medical checkup..
d'sahkan RABUN MKIN POWER!!!...
pergh!! ni sure psal aku slalu on9 b''jam2...
dri xpkai spek.. t'pksa la aku buat spek..
adeii.. leceh gila!!
Back to top Go down
panhouse90
Motivated
Motivated


Number of posts : 143
Age : 26
Location : tronoh
Age : 17
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 17, 2008 6:01 am

hp membantu
senang nak srh orng sain
hehe
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 17, 2008 9:54 am

panhouse90 wrote:
hp membantu
senang nak srh orng sain
hehe

btul gak,..

ko bwk basikal ke moto panhouse? hahaa
Back to top Go down
View user profile
munirah90
Addicted
Addicted


Number of posts : 209
Age : 26
Location : cheras
Age : 18
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sat May 17, 2008 10:52 pm

panhouse90 wrote:
hp membantu
senang nak srh orng sain
hehe

aku kurang phm..
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/bongek90
panhouse90
Motivated
Motivated


Number of posts : 143
Age : 26
Location : tronoh
Age : 17
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sun May 18, 2008 12:35 am

ala munirah nanti2 ko paham la
aku bawak kaki je stereo
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sun May 18, 2008 2:16 pm

munirah90 wrote:
panhouse90 wrote:
hp membantu
senang nak srh orng sain
hehe

aku kurang phm..

yg itu mcm nk amik attendance r.. attendance kt U pkai sain jer, so klau da lmbt bley soh org sainkan...
tp x sume kuliah wat camtu..... panhouse berpengalaman sbb die skrg da nk msuk 1st year 1st degree 1st sem...

bergune kn hp?? hehe
Back to top Go down
View user profile
panhouse90
Motivated
Motivated


Number of posts : 143
Age : 26
Location : tronoh
Age : 17
Registration date : 2008-05-10

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Sun May 18, 2008 11:27 pm

ko macam ade banyak pengalaman je stereo
selain hp comp/laptop berguna
senang nak tgk movie or ape2 citer yg bole di dowload

(hati2 jgn terpengaruh)
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Mon May 19, 2008 2:27 am

haha... aku da stdy ler psal tuh...lgpon rmai kwn2.....

pc tu bergune klau ley detect wifi.., coz tmpat hang tu de wifi... (tp xle laju mane,akuda try)

hp, kene cri yg de wi-lan ler...
Back to top Go down
View user profile
munirah90
Addicted
Addicted


Number of posts : 209
Age : 26
Location : cheras
Age : 18
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Mon May 19, 2008 10:59 pm

oo..phm2..lolz =P
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/bongek90
Sponsored content




PostSubject: Re: bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....   Today at 2:21 am

Back to top Go down
 
bnda p'tma korang nk buat bla da start smbg blajar....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Aturan Pengeras Suara Buat Masjid Bakal Disahkan?
» Siksan Buat Bangsa Durhaka
» Mengapa patung dan gambar itu HARAM?
» FATWA MUI: HARAMKAN RAMBUT GIMBAL-ALASANYA???. BAGAIMANA SEBENARNYA HUKUM MEMELIHARA RAMBUT BAGI PRIA???
» Demokrasi Yusuf al-Qardhawi ( buat yg anti demokrasi silahkan jawab )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~~Nine-O Club~~ :: Kedai Kopi :: Sembang-Sembang-
Jump to: