~~Nine-O Club~~

For Who's Born On 1990
 
::Homepage::::Homepage::  HomeHome  Gallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share
 

 well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer

Go down 
AuthorMessage
ifus
New User
New User
ifus

Number of posts : 59
Age : 28
Location : KL
Age : 18
Registration date : 2008-07-26

well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Empty
PostSubject: well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer   well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 7:07 pm

[b]http://shmyl.com/auqqson


cuba masuk web ni........
ni lebih kurang company sendiri la....
kalau nak bli komputer....or nak servis ke
contact ak
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo
stereokumonomu

Number of posts : 807
Age : 28
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Empty
PostSubject: Re: well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer   well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 7:17 pm

zzzzzZZZ



at least beli la domain n design web gune dw.... word?.. free domain...

sorry, aku nk promote kt kwn pon sgan...
Back to top Go down
View user profile
ifus
New User
New User
ifus

Number of posts : 59
Age : 28
Location : KL
Age : 18
Registration date : 2008-07-26

well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Empty
PostSubject: asa   well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Icon_minitimeWed Aug 06, 2008 7:51 pm

hmmm u have any idea to improve...?
sbab aku hostkan link to pakai server sendiri je...
so x la besar sangat.....

lol!
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo
stereokumonomu

Number of posts : 807
Age : 28
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Empty
PostSubject: Re: well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer   well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Icon_minitimeThu Aug 07, 2008 1:39 am

lew......

hmm....


ok la tu... sbgai starter...
nk aku tlg ker>? tgk r klau de mase... papehal bgtau
Back to top Go down
View user profile
ifus
New User
New User
ifus

Number of posts : 59
Age : 28
Location : KL
Age : 18
Registration date : 2008-07-26

well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Empty
PostSubject: asd   well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Icon_minitimeThu Aug 07, 2008 6:54 pm

hmmm ko pakai wat web ni...
host die ape?
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo
stereokumonomu

Number of posts : 807
Age : 28
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Empty
PostSubject: Re: well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer   well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Icon_minitimeThu Aug 07, 2008 7:57 pm

hmm.... just click link kt bwah tu jer..... create free forum,

n bukan aku yg wat forum nie....
Back to top Go down
View user profile
ifus
New User
New User
ifus

Number of posts : 59
Age : 28
Location : KL
Age : 18
Registration date : 2008-07-26

well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Empty
PostSubject: Re: well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer   well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Icon_minitimeFri Aug 08, 2008 12:55 am

ooooo kirenye.....web ni pakai host lain la...
aku ingat kan server sendiri
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Empty
PostSubject: Re: well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer   well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer Icon_minitime

Back to top Go down
 
well....aku ade servis baek...kalau korang nak komputer
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~~Nine-O Club~~ :: Kedai Kopi :: Sembang-Sembang-
Jump to: