~~Nine-O Club~~

For Who's Born On 1990
 
::Homepage::::Homepage::  HomeHome  Gallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 kalau sayang adek bace ni....

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ifus
New User
New User


Number of posts : 59
Age : 25
Location : KL
Age : 18
Registration date : 2008-07-26

PostSubject: kalau sayang adek bace ni....   Wed Aug 06, 2008 7:46 pm

ade satu kaedah pembelajaran baru
bnda ni fokus kan kat bahagian output
output ni maksudnye ape benda kite dah blaja
kite akan keluarkan die melalui latihan....

so bnda ni merupakan kaedah buat latihan secara on9....
so daripda hanta tusyen..lbih baik buat benda ni...

aku berani jamin...2 kali ganda lebih bagus....
ni web die

http://www.scorea.com/eng/index.cfm

kalau korang nak tnye..pm aku
and kalau nak bli pun pm aku......
support aku k
Back to top Go down
View user profile
da_nine
Uploader
Uploader


Number of posts : 221
Age : 26
Location : alor star-KedAh
Age : 18
Registration date : 2008-05-30

PostSubject: Re: kalau sayang adek bace ni....   Wed Aug 06, 2008 11:47 pm

cayalah ifus cheers
bleh jd mentor... study
huhuhu... Surprised

_________________
If YOU WaNt tO wIn...

you must knoW hoW to win...
Back to top Go down
View user profile
stereokumonomu
Super Stylo
Super Stylo


Number of posts : 807
Age : 26
Location : bangsar, KL
Age : 18
Registration date : 2008-02-29

PostSubject: Re: kalau sayang adek bace ni....   Thu Aug 07, 2008 1:36 am

zzZZZZZ



no komen...
Back to top Go down
View user profile
ifus
New User
New User


Number of posts : 59
Age : 25
Location : KL
Age : 18
Registration date : 2008-07-26

PostSubject: asd   Thu Aug 07, 2008 6:52 pm

lagi satu......die mempunyai banyak system....
contoh adek korang wat la......
die akan save kan kat dalam satu report kad...
so korang bleh check........
conclusion nye adek ko xleh tipu....
lagi satu bile dah buat latihan.....
die akan send kan report melalui sms ke fon ko...
bagus utk budak darjah satu sampai form 3
Back to top Go down
View user profile
ifus
New User
New User


Number of posts : 59
Age : 25
Location : KL
Age : 18
Registration date : 2008-07-26

PostSubject: Re: kalau sayang adek bace ni....   Fri Aug 08, 2008 2:05 am

http://www.scorea.com/eng/demo.cfm



password utk demo: 82828
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: kalau sayang adek bace ni....   Today at 11:19 am

Back to top Go down
 
kalau sayang adek bace ni....
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» menikah tapi belum bekerja
» Membangun bangunan diatas kuburan
» Tolong jawab pertanyaan saya:Apakah yang dimaksud "Islam menyempurnakan Syariat-Syariat sebelumnya"?
» Apa BUKTInya kalau yesus itu tuhan?
» Timses Jokowi Ini Seorang Pastor Katolik dan Anti Islam

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~~Nine-O Club~~ :: Kedai Kopi :: Tipz Corner-
Jump to: