~~Nine-O Club~~

For Who's Born On 1990
 
::Homepage::::Homepage::  HomeHome  Gallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 bila bdk blajar BI

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cpija
Admin
Admin


Number of posts : 51
Age : 26
Location : s0mEwHeRe oVeR tHe rAiNb0w
Age : 20
Registration date : 2008-12-04

PostSubject: bila bdk blajar BI   Thu Dec 04, 2008 6:58 pm

Miss Ann seorang cikgu perempuan yang mengajar Bahasa Inggeris untuk tahun
1. Dia bagi assignment kat murid-murid suruh cari 3 ayat Inggeris dan kemukakan
pada hari Isnin nanti.

Ketika dalam perjalan pulang, Amin salah seorang anak murid cikgu itu
ternampak sepasang suami isteri keluar dari kereta dan sedang menjerit pada
satu sama lain. Dia terdengar lelaki tu menjerit "Shut up you !!". Apabila
sampai di rumah dia bertanya kepada bapanya, "shut up you" tu Bahasa Inggeris
ke? Bapa dia jawab, iye. Dapat dah satu perkataan, kata Amin di dalam hati.

Lepas mandi dan makan, dia tengok tv cerita Superman. Masa superman
nak terbang dia kata "Superman !!!" dia tanya bapa dia lagi, Superman tu
Bahasa Inggeris dan bapa dia kata yes. Dua perkataan dah, kata budak itu.

Lepas tengok tv, dia ke perpustakaan, dia ternampak ada seorang lelaki
dan seorang perempuan sedang bertengkar berebut buku. Perempuan itu kata
"Ladies first" balik rumah dia tanya lagi dan bapa dia kata itu pun Bahasa
Inggeris. Ah, lega nya kata budak itu.


Hari Isnin dia ke sekolah, cikgu tanya dia tentang perkataan baru.


Cikgu: OK boy, did you get the words?

Budak: Yes, teacher.

Cikgu: Good, what is your first word?

Budak: Shut up you !!!

Cikgu: What did you say? Are you mad? Who do you think you are?

Budak: Superman !!!

Cikgu: Bloody fool! Get out from this class

Budak: Ladies First

_________________
view my:
Blog | facebook
Back to top Go down
View user profile
da_nine
Uploader
Uploader


Number of posts : 221
Age : 26
Location : alor star-KedAh
Age : 18
Registration date : 2008-05-30

PostSubject: Re: bila bdk blajar BI   Sun Dec 07, 2008 3:08 pm

huahuahuahuahua....
lol! lol! lol!

_________________
If YOU WaNt tO wIn...

you must knoW hoW to win...
Back to top Go down
View user profile
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: bila bdk blajar BI   Tue Dec 16, 2008 11:38 pm

hahaha sengal laa Very Happy
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: bila bdk blajar BI   Today at 1:41 am

Back to top Go down
 
bila bdk blajar BI
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» bila ortu melarang anda mengenakan jilbab
» bolehkah wanita menolak lamaran laki-laki?
» Studi Kasus Aceng : Bila Istri Dah Ga Perawan ... Diapakankah Menurut Islam ??
» jika duda atau janda berzina
» bila lupa sedang bernazar

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~~Nine-O Club~~ :: Kedai Kopi :: Sembang-Sembang-
Jump to: