~~Nine-O Club~~

For Who's Born On 1990
 
::Homepage::::Homepage::  HomeHome  Gallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Oh!Lelaki!!

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 3:58 pm

Hmm kome x rase plik ke??

stail hos Edisi Siasat...

Apsl la kn...bny buku2 or rncgn2 yg berkisarkn psl wanita...

Apakah ertinye sume ini??

Apakah kaum lelaki di ambang kepupusan??

Bersama2lah kite berbincang mengenai isu ini bagi mngetahui apakah
fenomena tersirat yg menjadi kpd faktor tercetusnya isu ini...

Hantarkn reply2 anda agar sama2 kita bincangkn...

muahahaha!!!
alien
Back to top Go down
View user profile
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 4:06 pm

SILAKAN BERBINCANG..

AKU NAK JADIK TUKANG PENYIBUK JEK.. haha

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 4:06 pm

bukan pupus,
bukan lelaki xpopular...
tapi....
laki ni slalunye org ckp xla kompleks sgt cm pmpuan...
klu xcaya...
tgk...
klu ckp bende pmpuan...
msti korg pikiQ make up
msti pikiQ psl fesyen
msti pikiQ psl kecantikan...

klu laki??
BOLA SEPAK??
KERETA??

pastu plak...
klu ada majalah laki pn...
laki nk beli ke??? <<<klu beli pn msti mnyampah tgk model laki dlm majalah tu...
ahakz!!

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 5:21 pm

huhu~

aku nk dscuss pasal nih...

bukannye pe tp kn aku rase laki bnyk ktinggalan dlm mcm2 bidang such as fashions,beauty tips,health etc etc...

laki skang nih bknnye laki mcm dulu...kite kne lg up-to-date,i mean kite kne tau bnyk info2 trkini bkn takat isu2 semasa tp as well as our world,too (men's world)...

aku rekemen kome tgk r buku2 nih...Maskulin(Karangkraf) ke or Men's Health...aku bace buku2 cmni...

laki kne ubah beb...sape kate laki x prlu pg spa?hahah Very Happy

kite kne tau ape mksudnye laki metroseksual,uberseksual,freethinker etc etc...

hehe tang model lak...aku pn mmg x brape suke sgt tp trign gak nk fit mcm diorg gak btoi x?? What a Face

u need to explore man...better try it for 1st...
Back to top Go down
View user profile
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 6:51 pm

ok2..aku phm ape yg ko cuba smpai kn...
nnt aku baca...aku pnah jgk baca maskulin masa kt klinik rr slalu nye...
tp aku lg ske baca psl pmpuan...kdg2 tu aku gelak sorg2 baca psl pmpuan...
yela, slalu nye bnde yg aku ske wt kt pmpuan, buku tu ckp jgn wt.....

cth...
buku tu tulis..
klu mkn ngan kawan pmpuan, jgn blanje sbb nnt awek akan cemburu...
tp yg aku slalu wt...
kawan pmpuan ke, awek ke, sumer aku blanje klu mkn 1meja...

ahakz!! patut rr aku xdpt gf...
hahahaha...

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
Guest
Guest



PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 6:53 pm

xpela...
jnji rmai kwn...
dpt phla gik blanja kwn... (jnji ikhlas)
Back to top Go down
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 6:55 pm

insyaALLAH...
sumer tu ikhlas...
aku harap2 la..
<<<takut nnt terbangga la plak...

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
Guest
Guest



PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 7:00 pm

ssa2 pompuan ni d'fhmi...
aku rsa ssa lg nk fhmi laki...
luar nmpk lain... dlm pun lain...
Back to top Go down
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 7:09 pm

yeke??
ntah la...
ala, kdg2 kita je xtaw brtapa susah nye nk fahami kaum diri sndiri...
ahakz!

tp lg susah nk fahami kaum yg ketiga (jantan ayu) dan ke4 (gadis keras)
ahakz!!

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Wed Apr 02, 2008 10:02 pm

haha~

mmg btoi pn laki ssh difahami...

aku pnh gado2 ngan kwn pompuan aku ni one night psl mende 2 je...

aku kate pmpuan pyh nk phm,die kate laki lak pyh nk phm...tp last2 aku admit laki mmg pyh nk phm...huhu~

aku nsb bek ape yg aku wat sume gentlemen...hehehe...

tp ader gak yg x gentlemen lgsung...aku siap tendang kusi die lg tuh haha!! Very Happy
Back to top Go down
View user profile
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Kata Lelaki vs. Wanita   Thu Apr 03, 2008 12:15 am

bab menggoda
Wanita:Dia berbual mesra dgn sy hanya dgn satu tujuan...mahu memikat saya!
lelaki:sbnrnye sj nk test power.nk tgk die mudah trgoda ataupn x.tp sbnrnye sy lbih brsikap peramah dan sj nk brbual

Hati
wanita:a part of my body that i gave away and never want it back!
lelaki:organ dalamn yg turut mmbantu proses prnafasan

Telefon
wanita:alat komunikasi utk brhubung satu same lain
lelaki:alat yg digunakan kaum wanita utk bergosip antara satu same lain

Membeli belah
wanita:salah satu terapi utk mengubati kesunyian,tekanan dan paling penting ia membuatkn sy gembira!!
lelaki:Bila kaum wanita stress,shopping.bila happy,shopping jugak.Ape yg x kene dgn mereka nih??
Back to top Go down
View user profile
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 8:23 am

kalau kita nk berdebat pasal isu wanita dan lelaki nih, sampai bila2 pn tak habis..
so, bg aku, kita sharusnyer brsyukur dgn ape yg diciptakan Allah kpd kita..
ape yg buruk, kita cube perbaiki, dan yg paling penting perlu same2 ade sikap saling memahami antara satu sama lain kerana stiap makhluk diciptakan berbeza...

< juz my opinion... > Smile

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 11:41 am

btul2...
setiap ape yg ALLAH ciptakan tu ada kelebihan n kekurangan dia....
xde sape perfect....
laki n pmpuan saling memerlukan....
huhu...
ahakz!!

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 5:28 pm

woman and man.. completed each other.. Very Happy

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 9:18 pm

yup dats rite..
Back to top Go down
View user profile
tuyuk
Motivated
Motivated


Number of posts : 180
Age : 26
Location : Kelantan
Age : 18
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 10:41 pm

a'ah..sokong99!

but sometimes aku xske gax laki yg kunun2 tunjuk hebat ah depan pompuan.
ada budak2 maktab aku cm2..
tu sbb aku jd hilang respek sket2 kat laki.

aku nyer BFF pun xske laki yg cm2.
siap gado2 lagi.
hrm...men're from mar. women're from venus.
g2 eh?

tapi..
aku lagi ske laki yg chinese look..
agaga..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/suecuk
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 10:51 pm

waa~

aku rase sume maktab same je...trmasuk mktb aku gak...

aku anti skit ngan nature diorg nih...

tp nsb bek la aku dpt asingkn personal matters ngan skola...settle sume...

tp aku plik r...apsl laki ske tyg power kat pompuan ha??aku yg laki ni pn x phm...

kalo takat nk tnjuk bakat psl nk tlg wat keje ckit2 ke xpe r...

tp kalo dh over 'bajet' power sgt...mnyampah aku tgk
Back to top Go down
View user profile
tuyuk
Motivated
Motivated


Number of posts : 180
Age : 26
Location : Kelantan
Age : 18
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 10:59 pm

tu ah.. kunun2 dye la yg hebat atas muka bumi ni..
mcm lew dye tuh the rock,khalifah,austin,mike tyson,or else..huh..
bengang aku ngan laki cm2..

tapi aku kwn jgk ngan jenis cm2.
so,tpaksa la kwn jgk kan..
afterwardz...jd biasa lew ngan pangai menyampah dye yg cm2.

aku arap korang yg dlm forum ni,
xde la nk tunjuk power depan pompuan2 mcm aku ni.
sbb aku jd meluat,rs nk muntah n disgust gle2..

arap rintihan aku mendapat perhatian para lelaki di luar sana.
ahux!!
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/suecuk
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 11:04 pm

haha sengal~

tp kan kalo xde diorg pn xbley gak...x syok r skola nnt psl xde cite bez...

hehehe~
Back to top Go down
View user profile
tuyuk
Motivated
Motivated


Number of posts : 180
Age : 26
Location : Kelantan
Age : 18
Registration date : 2008-03-01

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 11:13 pm

betol jgk..
kalo takde laki yg haprak g2..
jd nyew xde la topik panas kat hostel,kat dlm bilik,depan tv, etc..
hahaha...

its d colour of d skuwl..
hik33..
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/suecuk
HyperPlasma
Admin
Admin


Number of posts : 938
Age : 26
Location : Alor Star
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 11:37 pm

Nie aku da cite ntuk di kongsi...
MENGAPA KITA DICINTAI...

Dalam satu kisah percintaan yang menarik. Sepasang suami isteri berjalan
di tepi sebuah tasik yang indah. Kemudian mereka berhenti di sebuah
bangku yang disediakan di tepi tasik. Kemudian si isteri bertanya kepada si
suami. Ini dialog mereka

Isteri : Mengapa abang menyukai saya? Mengapa abang cintakan saya?

Suami : Abang tidak boleh menerangkan sebabnya, namun begitu abang memang menyayangi dan mencintai Sayang!

Isteri : Abang tak boleh terangkan sebabnya? Bagaimana abang boleh katakan
abang sayang dan cintakan saya sedangkan abang tidak boleh menerangkannya.

Suami : Betul! Abang tak tahu sebabnya tetapi abang boleh buktikan bahawa
abang memang cintakan Sayang!

Isteri : Tak boleh beri bukti! Tidak! Saya hendak abang terangkan kepada
saya sebabnya. Kawan-kawan saya yang lain yang mempunyai suami dan teman
lelaki, semuanya tahu menerangkan mengapa mereka mencintai. Dalam bentuk
puisi dan syair lagi. Namun begitu abang tidak boleh terangkan sebabnya...

Si suami menarik nafas panjang dan dia berkata...

Suami : "Baiklah! Abang mencintai Sayang sebab sayang cantik, mempunyai suara yang merdu, penyayang dan mengingati abang selalu. Abang juga sukakan senyuman manis dan setiap tapak Sayang melangkah, di situlah cinta Abang bersama Sayang!"

Si isteri tersenyum dan berpuas hati dengan penerangan suaminya tadi....
Namun begitu selang beberapa hari si isteri mengalami kemalangan dan koma.

Si suami amat bersedih dan menulis sepucuk surat kepada isterinya yang
disayangi. Surat itu diletakkan di sebelah katil isterinya di hospital.
Surat tersebut berbunyi begini :

"Sayang!Jika disebabkan suara aku mencintai mu... sekarang bolehkah
engkau bersuara? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu. Jika disebabkan
kasih sayang dan ingatan aku mencintai mu...sekarang bolehkah engkau
menunjukkannya? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.Jika
disebabkan senyuman aku mencintai mu... sekarang bolehkah engkau
tersenyum? Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu.Jika disebabkan
setiap langkah aku mencintai mu.... sekarang bolehkah engkau melangkah?
Tidak! Oleh itu aku tidak boleh mencintai mu. Jika cinta memerlukan
sebabnya, seperti sekarang. Aku tidak mempunyai sebab mencintai mu lagi.
Adakah cinta memerlukan sebab? Tidak! Aku masih mencintai mu dulu, kini,
selamanya dan cinta tidak perlu ada sebab. Kadangkala perkara tercantik
dan terbaik di dunia tidak boleh dilihat, dipegang. Namun begitu... ia
boleh dirasai dalam hati....

_________________
Admin


Back to top Go down
View user profile http://90born.forumotion.com
HyperPlasma
Admin
Admin


Number of posts : 938
Age : 26
Location : Alor Star
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Thu Apr 03, 2008 11:41 pm

Kenal Lelaki Melalui Zodiak

Leo (24 Julai - 23 Ogos)
Orang nya : Penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego... (jejaka leo memang gitu).


Tips utk memikat : Sebagai perempuan, harus lah menunjukkan kewanitaan yg selembut-lembut nya.Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.

WARNING : Jangan..saya ulangi..JANGAN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan org lain.. mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak.



Virgo (24 Ogos - 23 September)
Orang nya : Pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.

Tips utk memikat : Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh,sofisticated,simple, jgn banyak cakap.. (cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, *sensor*a yang manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran..(virgo kuat merajuk)

WARNING : Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming".. virgo ini gatal.. (chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama dia.



Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober)

Orang nya : Cerewet, posessive, takes thingslightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal

Tips utk memikat : Senang aje..Libra suka perempuan yg ceria, happy go lucky..SO be urself.

WARNING : So bila nak date.. makai lah make-up yg sederhana.. tapi jgn lupa cover-up pimple jika ada.. a big turn off for Libra pasal diorang ingat diorang nie semua hensem



Scorpio ( 24 Oktober - 23 November)
Orang nya : Action serius, mudah cemburu, mood swing..

Tips utk memikat : Sentiasa menghargai nya..nak ber*sensor*ut di talifon berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tak suka berkongsi perempuan nya dgn org lain.

WARNING : Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio... (jgn kata tak kasi warning)



Sagitarius ( 23 November - 21 December)

Orang nya : Fu..yoh..siapa dpt memang untung... Sagitarius org nya happy aje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous dan sungguh romantik.

Tips utk memikat : Sentiasa ada kan plan bila nak keluar..tengok wayang ke? senam ker? anything asal kan jgn membosan kan... suka dibelai.

WARNING : Jgn "u plan..i plan lah"..'confirm tak ada plan'.



Capricon ( 22 December - 20 Januari)

Orang Nya : Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorg yg sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda

Tips utk memikat : COOL aje sis..nak tekel mereka bukan mudah..jgn give in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal..

WARNING : Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugak sis..jgn mahal sampai terputus tali..melepas lah kau nanti.



Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari)

Orang Nya : Pijak semut tak mati..

Tips utk memikat : Kacang aje.. sentiasa berpakaian cantik, glamer.. comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u.

WARNING : Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org..so sebelum dia tinggal kan kita.. kita blah dulu.



Pisces (20 Februari - 20 Mac)

Orang Nya : Segak, ber*sensor*a, ngada-ngada, choosy..

Tips utk memikat : Kasi jer belacan...

WARNING : Diorang tak suka orang yang macam belacan!



Aries (21 Mac - 20 April)

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent.

Tips utk memikat : Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib..sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya.

WARNING : Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.



Taurus (21 April - 21 Mei)

Orang nya : Mencabar, garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri...

Tips utk memikat : Low profile sikit, mereka suka sesuatu yg mencabar, let him find out the real u..

WARNING : Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang... kesian takde orang lain layan.



Gemini (22 Mei - 21 Jun)

Orang nya : Gemuk! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debat, jgn harap anda nak menang.. dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasan nya.

Tip utk memikat : Sabar aje lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalah lah sikit.. lambatlaun hati nya akan lembut jugak.. Lelaki Gemini nie suka pada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.

WARNING : Jangan bersikap terlalu kasar dgnnya..kalau dah tak tahan dgn mereka..blah aje jgn banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.



Cancer ( 22 Jun - 23 Julai)

Orangnya : Segak, Kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebaliknya.. ( berhati-hati ya )

Tips utk memikat : Jangan pulak anda pun nak step kaya... nanti habis duit dikebas...

WARNING : TOLONG Jangan terpedaya dgn kata manis nyer.. First first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi

_________________
Admin


Back to top Go down
View user profile http://90born.forumotion.com
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Fri Apr 04, 2008 2:50 am

huhu~

aku capricorn...aku pnh kate aku suke sumone skali je...direct lak tuh...1st time...

dicampur dgn gelak2!!

muahahaha!!

dan aku rase aku xnk ulang lagi prkataan tu... Arrow

anyway...citer tu not bad Smile
Back to top Go down
View user profile
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Fri Apr 04, 2008 12:51 pm

HyperPlasma wrote:
Kenal Lelaki Melalui Zodiak

Leo (24 Julai - 23 Ogos)
Orang nya : Penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego... (jejaka leo memang gitu).

ah'ha...
yg ni betul....hehehe

HyperPlasma wrote:

WARNING : Jangan..saya ulangi..JANGAN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan org lain.. mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak.


aik??
betul ke??
aku xde pn wt cmtu..ahakz!!

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Fri Apr 04, 2008 2:04 pm

ezat puji dri sndri.. hehehe

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Oh!Lelaki!!   Today at 4:07 pm

Back to top Go down
 
Oh!Lelaki!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» MENYUSUI LELAKI DEWASA MENURUT ISLAM
» Ke Arab, Siap-siap Diperkosa Jiwa dan Raga
» adakah nabi yang berjenis kelamin perempuan?
» Wolfie vs JN-SeJenis Tomat, Silahkan BUktikan Allah SWT bukan Penipu (An Nahl 69)
» Bagaimana Pandangan Sodara sekalian mengenai perlakuan kita yg Hidup terhadap yg sudah mati, seperti TAHLILAN 7 Hari, menghadiahkan aL-Fatihah, dan Amalan-Amalan ketika setelah Sholat Misal: Ingin mendapatkan Jodoh/memperoleh rezekiy/mendambakan anak shol

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~~Nine-O Club~~ :: Kedai Kopi :: Sembang-Sembang-
Jump to: