~~Nine-O Club~~

For Who's Born On 1990
 
::Homepage::::Homepage::  HomeHome  Gallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 1:40 am

kita asyik taw cmne nk pikat org lain je...
tp cmne plak klu kite nk taw yg diri kita "sdg" dipikat oleh sseorg??


1. Mula-mula, mesti la dia akan mintak no phone kita kan. Tapi nak
mintak tu kadang-kadang, ada yang mintak terus dari kita. Ada yang
mintak secara underground (maksudnyA, mintak dari kawan-kawan kita la).
Tak pun, menggunakan “intelligence” untuk mendapatkan no phone kita tu.

2. Selepas dah dapat no phone, apa lagi, dia mula buat-buat salah
hantar mesej la, tersalah call la. Then siap tanya ni no sape, etc.
Padahal dia yang start dulu kan? Tak ke pelik tu.

3. Dia akan selalu mesej kita. Tanyakan khabar, dah makan belum, dah
mandi ke, etc. Then if tak puas lagi, die akan mesej-mesej dengan kita
sehingga la pukul 2, 3 pagi. Dalam ngantuk-ngantuk tu pun boleh kata
mata masih segar lagi.

4. Dah tu pulak, dah penat-penat nak mesej, dia akan terus call
kita. Konon cakap kredit banyak sangat sampai provider nak potong line
dorang. Tapi sebenarnye, nak dengar suara kita sebelum die tido. Nak
hilangkan rindu la katakan. Even masa tu kita still rasa takde pape
lagi.

5. Then, tibe-tibe dia akan ajak kita keluar. Keluar gi makan ke,
keluar teman die belikan barang-barang dapur ke, ape ke. Memang pandai
dorang ni dalam bab-bab mengajak keluar. Siap kalau takde kereta tu,
sanggup pergi pinjam kereta kawan or sewa kereta.

6. Dah tu pulak, bile dah lama berkenalan,
mula la dah tukar pulak status panggilan dalam mesej. Bucuk-Comot la,
Sayang-Abang la, Mama-Papa la, dan macam-macam lagi la panggilan. Tapi
rasa-rasa, Mama-Papa tu selalu orang guna selepas declare or dah lama
kapel.

7. Dari situ pulak, mula la start mesej-mesej nakal. Konon-konon nak
bermanja la tu. Even ada yang berkongsi masalah dan sama-sama fikirkan
macam mana nak setelkan masalah tersebut. Dalam masalah pun, dia still
nak buat lawak untuk bagi kita happy.

8. Dan akhir sekali, sekiranya dia betul-betul nak pikat kita dia
akan approch kita. Tak tahu la spot mana dia nak amik sebagai tempat
dia nak mendeclare tu. Ada yang dalam telefon je, ada yang jumpa terus,
ada yang sanggup datang malam-malam coz nak bersaksikan bulan ke, ape
ke. Tapi if dia betul-betul suka pada kita, dia akan cakap yang dia nak
menjadikan kita sebagai pasangan hidup dia.



Namun begitu, tak semua yang akan berakhir dengan kegembiraan. Ada
yang apa yang kita harapkan, tidak menjadi. Tapi apa salahnya. Even dia
tidak menjadi milik kita, kita still boleh berkawan dengan dia kan kan?

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 8:23 am

ameeroz wrote:

6. Dah tu pulak, bile dah lama berkenalan,
mula la dah tukar pulak status panggilan dalam mesej. Bucuk-Comot la,
Sayang-Abang la, Mama-Papa la, dan macam-macam lagi la panggilan. Tapi
rasa-rasa, Mama-Papa tu selalu orang guna selepas declare or dah lama
kapel.

tang ni den goli skit.. hehe

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 8:47 am

sme ngn ak....

ak pown jjik gle klo org laen (xcept fam) pgl ak syg wpon dlm fam ktorg mmg gne nm tuh...

_________________
Back to top Go down
View user profile
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 11:18 am

yela masa ni mmg la...
ntah2 bila korg dh kapel nnt...
mama-papa....<<<aku paling geli yg ni...uwek!!

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 11:49 am

huh...tol tuh..

mama-papa<<<pglan plg jjik wat mse skunk neyh...


ak arap2 r ak xt'pgrh ngn bdye2 neyh

_________________
Back to top Go down
View user profile
annemishi
Addicted
Addicted


Number of posts : 224
Age : 26
Location : kedah dowh~~~
Age : 18
Registration date : 2008-04-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 1:00 pm

huk aloh....
kapel kt skul ak gna kanda dinda...
aiseh~~~
klasik tol...
btw, yg kna kt ak, smpi takat no 2 jaa...
sbb ak maleh layan org cm tuh...
bazir masa jerk...huhuh
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/altoniso
munirah90
Addicted
Addicted


Number of posts : 209
Age : 26
Location : cheras
Age : 18
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 4:09 pm

Quote :
2. Selepas dah dapat no phone, apa lagi, dia mula buat-buat salah
hantar mesej la, tersalah call la. Then siap tanya ni no sape, etc.
Padahal dia yang start dulu kan? Tak ke pelik tu

ptt ah,
minggu lpas aku slah nombo..then org tu duk call2..tnyer aku sp..aku kate aku slh no. je..xyh la kcoh..pastu dye kco gak..smpi la aku nek angin..aku ckp 'tsalah tkan nombor pn slaah ke!!"

meby dye ingt aku nk ngorat dye kot..haha..ksiann..da la aku yg slh no..dye plak yg kne fire..
Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/bongek90
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 6:17 pm

ameeroz wrote:
yela masa ni mmg la...
ntah2 bila korg dh kapel nnt...
mama-papa....<<<aku paling geli yg ni...uwek!!

btol2!! aku x leh ckp la ape yg akan dgunakan wktu aku kapel nnt.. tp mama-papa tu TAKKAN beta gunakan!! ala.. pggl gune nme ckup la..

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 6:51 pm

yup...tol tuh...gne nm pown da ckp

_________________
Back to top Go down
View user profile
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 9:28 pm

aku trign nk pggil die dgn name manje die...

psl totally different nagn name bese die...plik2...
Back to top Go down
View user profile
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 18, 2008 9:31 pm

huh pew plik nyer..

dlm fam ak pown...

nm mnjew iz ttlly dif ngn nm bese..

_________________
Back to top Go down
View user profile
Dozen
Active User
Active User


Number of posts : 373
Age : 26
Location : Kuala Lumpur
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Sat Apr 19, 2008 6:10 pm

Kenapew topic ni lmbt muncul? Wahaha ada gaks bahan rujukn utk aku skank ni Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dozenrox
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Sat Apr 19, 2008 6:20 pm

sowi2..
nnt aku bg lg rr....
hik3...
aku ingat xde org perlukn...
so aku senyap2 je la..
hik3...
sowi yee...

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
HarzalTheViolet
Super Active User
Super Active User


Number of posts : 498
Age : 26
Location : ~: The Land That Never Was :~
Age : 18
Registration date : 2008-04-01

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Sun Apr 20, 2008 6:48 am

moshi2~

kalo tnda2 org tu suke kat kite gak cmne lak?? Question
Back to top Go down
View user profile
Dozen
Active User
Active User


Number of posts : 373
Age : 26
Location : Kuala Lumpur
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Mon Apr 21, 2008 2:24 pm

No 1,2,3 dn 4 sume aku dh wut dkat si dye. Nombo 5 tu dlm perancangan dn insyallah ktwank dpt kluar bsama Laughing
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/dozenrox
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Mon Apr 21, 2008 7:19 pm

huhu...ak wsh slmt bjy kat ko...

_________________
Back to top Go down
View user profile
azyana
Moderator
Moderator


Number of posts : 910
Age : 26
Location : Lumut
Age : 18
Registration date : 2008-02-27

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Mon Apr 21, 2008 7:29 pm

aku pon.. hehe

_________________

' jadilah diri sendiri maka kita tahu siapa diri kita '
Back to top Go down
View user profile http://dyanaazyana.blogspot.com
Guest
Guest



PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Wed Apr 23, 2008 4:09 pm

hahahaha.....
plg besh!!!....
mami-papi....
wakakakakakka......
Back to top Go down
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Wed Apr 23, 2008 10:08 pm

erk...ad k???

agk jijik dstu...agaga

_________________
Back to top Go down
View user profile
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Wed Apr 23, 2008 10:17 pm

papi=puppy=puppy luv...hahak obvious sgt

_________________
Back to top Go down
View user profile
Guest
Guest



PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Wed Apr 23, 2008 10:47 pm

HAHAHAHAHAHA.....
TAW XPEW!!!...
WAKAKAKAKA.....
Back to top Go down
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Thu Apr 24, 2008 11:31 am

puppy??
pergh, anak anjing pn ada ke??
eee....

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Fri Apr 25, 2008 2:00 pm

hummm tuh la psl...

tgmk dorg pgl bf cam tuh..

c bf lak ngn rela hti dglr camtuh..

plek2

_________________
Back to top Go down
View user profile
ameeroz
Moderator
Moderator


Number of posts : 916
Age : 26
Location : melaka
Age : 18
Registration date : 2008-02-26

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Sat Apr 26, 2008 2:23 am

ala, klu dh ske sama ske tu...
pnggil la ape2 pn..
ok je...
cm slalu org ckp,
"dh xingt dunia yg nyata sbb dh ada dunia sndiri"...

_________________
aku sesat...
hmm... i think so...
help me pliz...?



my new num...
.-0176652669-
sory sgt2 klu b4 dis
ada yg xd balas msj nya...
maaf d minta...
Back to top Go down
View user profile http://profiles.friendster.com/ezatameer
aans_wer
Moderator
Moderator


Number of posts : 753
Age : 26
Location : terengganu
Age : 18
Registration date : 2008-03-08

PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Sat Apr 26, 2008 6:41 pm

huhu....ezat b'madah..

mmg xley bla

_________________
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




PostSubject: Re: cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??   Today at 8:30 pm

Back to top Go down
 
cmne nk taw kita dipikat oleh seseorg??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Kita Adu di Sini, Ajaran Agama / Kepercayaan Mana Yang Benar
» kenapa banyak TKW kita yang diperkosa di tanah arab?
» Alasan pembakaran Al quran Oleh Khalifah Utsman R.A
» memberantas praktik perdukunan di negeri kita
» Tips cara agar kita dapat dengan mudah diterima oleh google adsense

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~~Nine-O Club~~ :: Kedai Kopi :: Tipz Corner-
Jump to: