~~Nine-O Club~~

For Who's Born On 1990
 
::Homepage::::Homepage::  HomeHome  Gallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tips Memikat Berdasarkan Zodiak...

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
amanudin90
Addicted
Addicted


Number of posts : 297
Age : 26
Location : Tanah merah,kelantan
Age : 18
Registration date : 2008-03-20

PostSubject: Tips Memikat Berdasarkan Zodiak...   Thu Mar 20, 2008 4:09 pm

**** Leo (24 Julai - 23 Ogos) ****

Orang nya : Penyayang, warm hearted, tidak kedekut bila mahu berkongsi kesenangan dan kemewahan dengan org yg disayangi nya. Jejaka Leo ini juga seorg yg ambitious, self-centered tapi tak ego... (jejaka leo memang gitu).


Tips utk memikat : Sebagai perempuan, harus lah menunjukkan kewanitaan yg selembut-lembut nya.Kena tahu bagaimana menilai dan menghargai setiap ciri dan kualiti ada pada jejaka leo.

WARNING : Jangan..saya ulangi..JANGAN bercakap atau memuji lelaki lain di hadapan LEO. Mereka tak suka dibanding-bandingkan dengan org lain.. mereka tu sensitif! Sikit sikit tak boleh, nanti merajok, balik bilang mak.



*************Virgo (24 Ogos - 23 September) *************

Orang nya : Pemalu, tak pandai mengawal emosi, ceng'eng. Suka mencari perhatian dari perempuan.

Tips utk memikat : Lelaki Virgo suka yg pendiam, tak kecoh,sofisticated,simple, jgn banyak cakap.. (cerewet pulak si virgo nie) So kenalah pandai menyerlahkan nilai2 kewanitaan, *sensor*a yang manis, kelembutan dan tak lupa kesabaran..(virgo kuat merajuk)

WARNING : Bila pergi dating, jgn pakai yg ter "over welming".. virgo ini gatal.. (chicky duck) kalau dia over gatal, kasi jer flying kick sama dia.



*************Libra ( 24 Spetember - 23 Oktober) *************

Orang nya : Cerewet, posessive, takes thingslightly when comes to quarrel tapi jujur dlm segala hal

Tips utk memikat : Senang aje..Libra suka perempuan yg ceria, happy go lucky..SO be urself.

WARNING : So bila nak date.. makai lah make-up yg sederhana.. tapi jgn lupa cover-up pimple jika ada.. a big turn off for Libra pasal diorang ingat diorang nie semua hensem



*************Scorpio ( 24 Oktober - 23 November) *************

Orang nya : Action serius, mudah cemburu, mood swing..

Tips utk memikat : Sentiasa menghargai nya..nak ber*sensor*ut di talifon berjam-jam pun takpe! janji dgn dia, kerana Scorpio ini macam Libra juga, posessive. Tak suka berkongsi perempuan nya dgn org lain.

WARNING : Buat pilihan yg betol bila mahu memikat scorpio, kerana bila dah terjerat susah nak escape dari scorpio... (jgn kata tak kasi warning)



*************Sagitarius ( 23 November - 21 December) *************

Orang nya : Fu..yoh..siapa dpt memang untung... Sagitarius org nya happy aje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous dan sungguh romantik.

Tips utk memikat : Sentiasa ada kan plan bila nak keluar..tengok wayang ke? senam ker? anything asal kan jgn membosan kan... suka dibelai.

WARNING : Jgn "u plan..i plan lah"..'confirm tak ada plan'.



*************Capricon ( 22 December - 20 Januari) *************

Orang Nya : Egoistic, ada batu duduk di atas itu kepala, pendek kata Capricon seorg yg sukar nak meluah kan perasaannya. Jarang sekali anda akan mendengar dia melafazkan 'cinta' pada anda

Tips utk memikat : COOL aje sis..nak tekel mereka bukan mudah..jgn give in selalu..ajar sikit..mereka jual mahal..kita jual lagi mahal..

WARNING : Macam layang2 putus tali..jual mahal..mahal jugak sis..jgn mahal sampai terputus tali..melepas lah kau nanti.



*************Aquarius ( 21 Januari - 19 Februari) *************

Orang Nya : Pijak semut tak mati..

Tips utk memikat : Kacang aje.. sentiasa berpakaian cantik, glamer.. comfirm dia sentiasa nak berkepit aje dgn u.

WARNING : Lelaki Aquarius nie cepat bosan dgn org..so sebelum dia tinggal kan kita.. kita blah dulu.



*************Pisces (20 Februari - 20 Mac) *************

Orang Nya : Segak, ber*sensor*a, ngada-ngada, choosy..

Tips utk memikat : Kasi jer belacan...

WARNING : Diorang tak suka orang yang macam belacan!



*************Aries (21 Mac - 20 April) *************

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent.

Tips utk memikat : Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib..sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya.

WARNING : Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.



*************Taurus (21 April - 21 Mei) *************

Orang nya : Mencabar, garang seperti singa, takut seperti tikus. Mereka tidak tetap dgn pendirian sendiri...

Tips utk memikat : Low profile sikit, mereka suka sesuatu yg mencabar, let him find out the real u..

WARNING : Kadang-kadang diorang suka buat kelakar seorang seorang... kesian takde orang lain layan.



*************Gemini (22 Mei - 21 Jun) *************

Orang nya : Gemuk! egoistic, tak suka kalah. Kalau ada debat, jgn harap anda nak menang.. dalam apa2 persoalan jua mereka ada aje alasan nya.

Tip utk memikat : Sabar aje lah..be patient. Sebagai perempuan, mengalah lah sikit.. lambatlaun hati nya akan lembut jugak.. Lelaki Gemini nie suka pada perempuan yg lembut, hatinya akan lembut jua.

WARNING : Jangan bersikap terlalu kasar dgnnya..kalau dah tak tahan dgn mereka..blah aje jgn banyak cakap..mereka panas baran. Tak guna bertengkar anda tak akan menang punya pasal diorang nak menang jer.



*************Cancer ( 22 Jun - 23 Julai) *************

Orangnya : Segak, Kaya, bermurah hati, suka menunjuk-nunjuk dengan kemewahan.. tetapi mereka adalah sebaliknya.. ( berhati-hati ya )

Tips utk memikat : Jangan pulak anda pun nak step kaya... nanti habis duit dikebas...

WARNING : TOLONG Jangan terpedaya dgn kata manis nyer.. First first manis, kalau dah lama jadi masam.. kadang kadang jadi basi



JODOH DI TANGAN TUHAN..^^ Very Happy
Back to top Go down
View user profile http://www.friendster.com/iwannaluveu
waniey90
New User
New User


Number of posts : 37
Age : 25
Location : pahang
Age : 18
Registration date : 2008-04-11

PostSubject: Re: Tips Memikat Berdasarkan Zodiak...   Fri Apr 18, 2008 10:11 pm

amanudin90 wrote:
****
*************Sagitarius ( 23 November - 21 December) *************

Orang nya : Fu..yoh..siapa dpt memang untung... Sagitarius org nya happy aje..suka (bergembira tepok tangan sama2..la la la..) bawa partner jalan2.. sort of adventurous dan sungguh romantik.

Tips utk memikat : Sentiasa ada kan plan bila nak keluar..tengok wayang ke? senam ker? anything asal kan jgn membosan kan... suka dibelai.

WARNING : Jgn "u plan..i plan lah"..'confirm tak ada plan'.




*************Aries (21 Mac - 20 April) *************

Orang Nya: Anak mak! smart mamat. intelligent.

Tips utk memikat : Bagus utk minah2 tudung (NO OFFENCE) but its true.. Jejaka Aries suka wanita yg sopan, tata-tertib..sebab nak bawa tunjuk mak so kena lah bawa balik yg bagus punya.

WARNING : Jika anda betol anda rasa aries ini pilihan anda, pilih lah. Kalau tidak, jgn lah main-mainkan hatinya. Hati dah luka sukar nak dibaiki. Macam moto yang dah rosak, makan bulan di workshop baru baik.




JODOH DI TANGAN TUHAN..^^ Very Happy


sy xcaye ngat sal benda neh... tapi mgkin ader y terkebetulan...
Back to top Go down
View user profile
munirah90
Addicted
Addicted


Number of posts : 209
Age : 26
Location : cheras
Age : 18
Registration date : 2008-04-18

PostSubject: Re: Tips Memikat Berdasarkan Zodiak...   Fri Apr 18, 2008 10:52 pm

Quote :
*************Pisces (20 Februari - 20 Mac) *************

Orang Nya : Segak, ber*sensor*a, ngada-ngada, choosy..

Tips utk memikat : Kasi jer belacan...

WARNING : Diorang tak suka orang yang macam belacan!

aku ade cm blacan x? lolzzz Razz
Back to top Go down
View user profile http://www.myspace.com/bongek90
Sponsored content




PostSubject: Re: Tips Memikat Berdasarkan Zodiak...   Today at 1:35 am

Back to top Go down
 
Tips Memikat Berdasarkan Zodiak...
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» What helps you remember your dreams? Plus Tips..
» Excellent Tips for Memorizing Al- Qur'an
» Christmas Survival Tips....food wise
» "PRESENTATION SKILLS & TIPS FOR CS EXAMS"
» Tips on "How To Face An Interview & Career Planning"

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
~~Nine-O Club~~ :: Kedai Kopi :: Tipz Corner-
Jump to: